Wild Tanzania

Natron Luxury Tour

10 dagen / 9 nachten Wild Tanzania. Een fantastische mix van cultuur, indrukwekkende landschappen, ongerepte gebieden & de beste nationale parken. Prijzen vanaf 3,950€ pp (op basis van 2 personen), afhankelijk van het seizoen, de accommodatie en de grootte van de groep.

Dag per dag

Rondreis Tanzania

Dag 1 & 2: Aankomst in Arusha

Aankomst op de luchthaven & transfer naar Arusha. We brengen je naar Machweo, een fantastische lodge net buiten het drukke centrum. Met een uitzicht over de stad & Mount Meru om nooit te vergeten. De volgende dag dompelen we je onder in Afrika. Bezoek de lokale markt en een schoolproject!

Dag 3 & 4: Lake Natron

Jullie gaan naar Lake Natron Camp. Een fenomenaal luxe tentenkamp aan de grootste flamingo broedplaats ter wereld. In de namiddag gaan jullie naar paradijselijke watervallen om te zwemmen. Vanuit het kamp heb je uitzicht op één van Afrika's actiefste vulkanen, de heilige berg van de Masaai - Ol Doinyo Lengai.


Dag 5: Taasa Game Reserve

Na een aantal uur op ontdekkingstocht door off the beaten track Tanzania komen jullie aan in Taasa. Taasa Lodge bevindt net buiten Serengeti en heeft een privé game reserve in samenwerking met de lokale Masaai gemeenschap. De 'evening drive'. zonder enige andere auto aan de horizon is subliem. 's Avonds geniet je van een fantastisch dinner, naar keuze bij de lodge of in de bush. Na het dinner volgt nog een nachtsafari, een unieke ervaring, De volgende ochtend gaan jullie op walking safari!

Dag 6 & 7: Serengeti National Park

Jullie gaan binnen in het machtige Serengeti. Nergens ter wereld vind je een vergelijkbare concentratie van wildlife. Leeuwen, jachtluipaarde, olifanten, buffels, nijlpaarden, zebra's, gnoes, krokidillen... Dit is de ultieme eindeloze wildernis! Twee nachten verblijf in het stijlvolle Angata tented camp.

Dag 8: Ngorongoro Conservation Area

Vanuit Serengeti rijden jullie naar de 'highlands' van Ngorongoro Conservation Area. Hier leven Masai & wildlife samen. Jullie slapen in An'gata Ngorongoro Camp vlak aan de rand van Ngorongoro crater!


Dag 9: Ngorongoro Crater

Jullie dalen af in de krater voor een laatste game drive. Jullie gaan op zoek naar onder andere de neushoorns. Verder mag je hyena's, leeuwen, buffels in grote aantallen verwachten. De oude mannetjes olifanten behoren tot de grootste ter wereld. Na deze unieke game drive keren jullie terug naar Machweo in Arusha.

Dag 10: Goodbye Tanzania

De laatste dag van de reis. Tenzij je natuurlijk verder reist naar Zanzibar!


Welke dieren kan je verwachten?



Foto's


Rondreis Tanzania

Rondreis Tanzania

Rondreis Tanzania

Prijzen

Indicatieve prijs per persoon afhankelijk van de wisselkoers & seizoen (excl. internationale vluchten)

2 personen3 personen4 personen6 personen
3.950 euro
3.629 euro
3.470 euro
3.290 euro
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x