Wild Tanzania

Reviews

format_quote
star
star
star
star
star

"Wat een reis! Van het eerste voorstel dat Thomas ons verstuurde wisten we al dat we de juiste beslissing hadden genomen om met Wild Tanzania in zee te gaan! De opvolging, de moeite, de schitterende gids Deo, de ervaring van het team doordat ze zelf in Tanzania hebben gewoond, dat alles maakte de reis voor ons onvergetelijk! Bedankt Wild Tanzania om ons dit mooie land te laten verkennen!"

Fam. Modde

format_quote
star
star
star
star
star

"Wij hadden een fantastische reis! Bram heeft op basis van onze input een reisplan samengesteld dat helemaal aan onze wensen voldeed. Een perfecte mix van cultuur en natuur, van basic bush camping tot luxueuzere B&B's, actievere dagen met fiets- en wandeltochten aan de Kilimanjaro. Een prachtige safari die vaak wat afweek van de begane paden, waardoor we ons nooit in het massatoerisme hebben gevoeld, ondanks het hoogseizoen. Wild Tanzania bleek een reisorganisator met een unieke en persoonlijke aanpak, top!"

Fam. Govaerts

format_quote
star
star
star
star
star

"Fantastische reis achter de rug georganiseerd door Wild Tanzania. Het reisprogramma kan je zelf naar wens invullen en dat is wat ik zo top vind aan deze organisatie. De safari was fantastisch en regelmatig "off the beaten track". Voor iedereen die naast het normale circuit ook andere, minder toeristische stukken van Tanzania wil zien. Niet verder zoeken, je bent op de juiste plaats. Kortom, dikke aanrader!!!"

Stijn Schepers

format_quote
star
star
star
star
star

"Zeer persoonlijke organisatie. Toplodges, perfecte timing en super driver Deo. Heerlijke en onvergetelijke ervaring."

Fam. Vandenbroeck

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x