Wild Tanzania

Waarom reizen naar Tanzania?

Tanzania is dé ultieme safari bestemming. Nergens ter wereld vind je meer wilde dieren per vierkante kilometer, nergens anders zijn de wildernisgebieden zo weids. De soortenrijkdom is ongeëvenaard, de migration in de Serengeti vormt zonder twijfel de grootste wildlife show op aarde.  Maar  in het land waar de Kilimanjaro hoog boven de eindeloze vlaktes uitsteekt, valt er nog zo veel meer te ontdekken. 

Tanzania heeft immers meer te bieden dan enkel zijn nationale parken. Er zijn de paradijselijke stranden van Zanzibar en de Indische Oceaan. De 120 stammen zorgen voor een enorme culturele diversiteit. Laat u inspireren door de kleurrijke Masaai die in harmonie met wilde dieren hun vee hoeden, of ga mee op jacht met de jager-verzamelaars van de Hadzabe stam. Laat je verwonderen door de ondernemende jeugd in bruisende Afrikaanse steden zoals Moshi.  

Buiten de nationale parken kan u ook een waaier aan authentieke wildernis ervaringen beleven. En bergen, hoog genoeg om in de Alpen te gaan staan. Misschien wilt u dat alles wel te voet, met de fiets of per paard, ezel of kameel beleven? In Tanzania kan het allemaal.

Karibu Afrika, karibu Tanzania!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x