Wild Tanzania

Over ons

Bram Markey en Thomas Verougstraete woonden en werkten sinds 2014 in Tanzania. In die jaren hebben we het safaribedrijf 'Wild Tanzania' geleidelijk gestart in Arusha. Samen met het lokale team Wilfred, Steven, Zuena & onze gidsen organiseren we unieke & persoonlijke reizen door het land van de Serengeti & Kilimanjaro.

Thomas Verougstraete

Thomas is co-founder en is gespecialiseerd in luxe-safaris, bergbeklimmingen, maar vooral ook off the beaten trips naar Lake Natron en Zuid/West-Tanzania. Thomas was eerder manager van de luxe lodge 'Onsea House' in Arusha / Tanzania.

Bram Markey

Co-Founder Bram verhuisde samen met zijn vrouw Lore in 2014 naar Tanzania om er te werken voor de NGO Rikolto. De weidse wildernis van Noord-Tanzania vormde een enorm boeiende speeltuin voor deze natuurliefhebber in hart en nieren.

Wilfred Sungura Kimaso

Wilfred startte meer dan 20 jaar geleden als automechanieker. Al snel werd duidelijk dat hij uitzonderlijke ogen had. Na zijn studies aan het Wildlife Institute, werd hij safari gids. Hij ging onder andere mee als gids en spotter voor National Geographic.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x