Wild Tanzania

Over ons

Wij, Bram Markey en Thomas Verougstraete woonden en werkten jarenlang in Tanzania. Sinds 2014 hebben we ons safaribedrijf 'Wild Tanzania' vanuit  Arusha uitgebouwd.  Sindsdien organiseren we in nauwe samenwerking met het lokale team unieke reizen in Tanzania, het land van de Serengeti & Kilimanjaro. Ons lokale team bestaat uit Wilfred, Kelvin, Samwel, Gladness, Zuena & onze ervaren gidsen.

Thomas Verougstraete

Thomas is co-founder en is gespecialiseerd in luxe-safaris, bergbeklimmingen, maar vooral ook off the beaten trips naar Lake Natron en Zuid/West-Tanzania. Thomas was eerder manager van de luxe lodge 'Onsea House' in Arusha / Tanzania.

Bram Markey

Co-Founder Bram verhuisde samen met zijn vrouw Lore in 2014 naar Tanzania om er te werken voor de NGO Rikolto. De weidse wildernis van Noord-Tanzania vormde een enorm boeiende speeltuin voor deze natuurliefhebber in hart en nieren.

Wilfred Sungura Kimaso

Wilfred startte meer dan 20 jaar geleden als automechanieker. Al snel werd duidelijk dat hij uitzonderlijke ogen had. Na zijn studies aan het Wildlife Institute, werd hij safari gids. Hij ging onder andere mee als gids en spotter voor National Geographic.

Steven Kimaso

Steven Kimaso is de neef van Wilfred. Steven is sinds het begin betrokken bij Wild Tanzania. Steven is absolute topgids met ervaring als hoofdgids bij de prestigieuze Four Season Serengeti Lodge & Tour d'Afrique.

Kelvin Kimaso

Kelvin is de operations manager van Wild Tanzania. Kelvin heeft een ongelooflijke passie voor zijn land. Karibu sana!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x