Wild Tanzania

Voor wie?

Tanzania is een enorm land met een ongelooflijke variatie aan landschappen, mensen, bezienswaardigheden en ervaringen. Daarenboven opent de afwisseling van seizoenen soms nieuwe poorten, terwijl andere deuren dan weer gesloten worden. Door de logistieke uitdagingen en hoge park, community development en conservation fees is een reis naar Tanzania nooit goedkoop. Om deze en meer redenen vinden wij daarom dat u een unieke reis op maat verdient, aangepast aan uw noden, wensen, en verwachtingen.  

De meest romantische honeymoon, een huwelijksverjaardag of de laatste reis samen voor je kinderen afstuderen? Safari high-lights of de platgetreden paden verlaten? De meest spectaculaire lodges of kamperen in het midden van de bush? Een comfortable vakantie of een actieve trip? Wij regelen het voor u!

Onze topgidsen maken het grootste verschil. Als inwoner van Tanzania leerden we ze allen persoonlijk kennen. Zij geven uw reis een lokaal gezicht en zorgen voor de best mogelijke lokale & authentieke ervaring!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x